Docdata ontvangt Best Performer Award 2011

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Amsterdamse beurs ontvingen Michiel Alting von Geusau en Marc Verstraeten, respectievelijk CEO en CFO van DOCDATA N.V., de Best Performer Award 2011 in de categorie lokale markt, uit handen van NYSE Euronext CEO Cees Vermaas.

Michiel Alting von Geusau (midden): “We zijn trots op deze award, het geeft uiting aan de opmars van onze activiteiten in 2011. De groei is in lijn met onze ambitieuze internationale groeidoelstellingen die wij hebben weten te realiseren door pro-actief mee te groeien met onze partners die hun online omzet afgelopen jaar ook zagen toenemen.” Docdata loopt in de landen waar zij actief is voorop als het gaat om schaalbare e-commerce fulfilment oplossingen en werkt voor o.a. Bol.com, de Bijenkorf, V&D, Zalando en HP.