onze dienstverlening

Succesvol zijn in e-commerce vraagt om steeds meer kennis en kunde. Docdata
is een toonaangevend internationaal
e-commerce servicebedrijf en biedt slimme oplossingen aan voor vraagstukken over de volledige e-commerce keten. 

onze diensten


fulfilment

E-commerce fulfilment wordt steeds complexer. Toenemende omnichannel activiteiten, uitbreiding van assortimenten en internationalisering vragen om intelligente koppelingen tussen systemen. Docdata biedt slimme fulfilment oplossingen door de hele keten.
fulfilment

case bol.com  case de Bijenkorf


internationaal retourenmanagement

Crossborder e-commerce vraagt om slimme retourenoplossingen. Met een groot Europees netwerk biedt Docdata de oplossing voor decentrale retourenverwerking.

retouren

cases


e-commerce outsourcing

Waarom zou u alles zelf doen? Een team van ervaren e-commerce specialisten kan helpen bij het hele proces: van implementatie tot webshop management, van online marketing tot klantenservice. 

commerce


case Livera


Click & collect

Producten afhalen in winkels wordt steeds populairder. Maar hoe gaat u om met de steeds grotere aantallen producten die bij de verschillende afhaalpunten worden aangeleverd, opgehaald en retour komen? Stroomlijn uw logistiek met Click & Collect. 

Click & Collect
content verrijking

Goede productfotografie en tekstverrijking zijn cruciale factoren voor het succes van een webshop. Docdata levert consistente en aantrekkelijke content en onderscheidt zich door schaalbaarheid en een extreem korte time-to-market.

content verrijking
business intelligence

Docdata verzorgt op topdagen de verzending van zo'n 200.000 pakketten in Europa. Ons geavanceerde WMS genereert dagelijks een schat aan informatie die een continue verbetering van de logistieke performance mogelijk maakt.

business intelligence

 

 Op zoek naar 'smart e-commerce solutions'?

Neem contact met ons op voor een afspraak!
Wij bekijken graag samen met u op welke manier wij kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van uw groeiambities.

e-mail:      cfsnl.sales@ingrammicro.com 

telefoon:      +31 (0) 416 674 111

###NOTICE###